B2B

Wij maken mooie originele kado pakketten voor al uw medewerkers. Of het nu om een leuke attentie, bijvoorbeeld een opkikker, zwangerschap kado of om een kerstpakket gaat. Wij zorgen voor een leuke verrassing via de post. De verpakkingen van Travelling Tea maken thee uitermate geschikt voor B2B, zowel voor de theeleut als iemand die een origineel kado zoekt voor een theeliefhebber. Alle designs zijn door Travelling Tea met zorg en creativiteit ontworpen, met het idee hoge kwaliteit thee op een laagdrempelige manier te presenteren, geschikt voor iedereen. Een uniek kado met eerlijk verhaal. De producten van Travelling Tea zullen gegarandeerd een eyecatcher zijn in uw assortiment.

Wilt u meer weten? Mail dan naar info@travellingtea.com

Horeca

Wij leveren onze theeën aan kleine lunchzaakjes, koffiebars en restaurants die op zoek zijn naar direct-trade thee met een verhaal. Samen bepalen we wat voor uw bedrijf geschikte theeën zijn uit het Travelling Tea assortiment. Na het samenstellen van een theekaart staan wij klaar voor u en uw personeel om onze kennis over alle theeën en de verschillende zetmethodes met u te delen.

Het schenken van onze thee leent zich uitstekend om te combineren met onze retailverpakkingen!

Kantoor

De tijd van plastic wegwerp bekertjes is geweest. Steeds meer bedrijven en werknemers worden zich bewust van de footprint die zij achterlaten, en willen bijdragen aan het verduurzamen van de wereld. Een goede stap vooruit, want vanuit het bedrijfsleven is het mogelijk om op grote schaal een positieve impact te hebben! Met het aanbieden van onze thee op de werkvloer laat u zien dat u voor duurzaam gaat en genieten uw werknemers van heerlijke kwaliteitsthee direct van de boer. Het aanbieden van net dat beetje extra’s verhoogd de sfeer op de werkvloer op een verantwoorde manier!

Horeca/zakelijk startpakket

Met dit pakket zet u een belangrijke stap richting eerlijke producten in uw bedrijf!

Het startpakket bevat alles om uw gasten en/of werknemers te laten genieten van 5 heerlijke soorten losse thee rechtstreeks van de boer:

  • 5 verschillende soorten losse thee in hersluitbare verpakking
  • 5 luxe RVS theezeefjes met uitlekdekseltje
  • Theekaart met informatie
  • Theelepel voor thee
  • Naar wens aan te vullen met unieke accessoires, thee voor wederverkoop en displays
horeca thee startpakket

Schenkmethodes

Losse thee schenken

theezeefje

Theezeefje
Snel|gebruiksvriendeijk

Het theezeefje is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een snelle en gebruiksvriendelijke manier om losse thee te schenken in de horeca. Het zeefje heeft een universele pasvorm met een uitdruipbakje voor een eventuele tweede opschenking. Klanten branden hun handen niet vanwege de siliconen handvatten.

Tea dripper
veelzijdig|ervaring voor de klant

De teadripper wordt steeds bekender in de horeca, en niet voor niets. Met deze innovatieve beker maakt u in een handomdraai een thee klaar. De theeblaadjes (en eventueel andere ingrediënten) gaan in de teadripper, waarop het hete water wordt gegoten. Deze wordt geserveerd met en beker, en op het moment dat de thee voldoende getrokken is, kan de klant de teadripper zelf op een glas leeg schenken! De teadripper is ook ideaal voor het maken van verse ice teas en chai lattes.

Theepotje
Luxe|ervaring voor de klant

U bent op zoek naar een luxe ervaring voor uw klant. Het drinken van hoge kwaliteit thee komt met deze theemethode tot zijn recht. De klant geniet van de thee op traditionele wijze; de thee wordt in het potje gezet, waarna het in de ‘pitcher’ wordt uitgeschonken. Er zijn makkelijk meerdere opschenkingen mogelijk en er kan aan de theeblaadjes geroken worden. Deze schenkmethode is perfect voor het aanbieden van een ‘thee voor twee’.

Een kleine selectie van het Travelling TeaM

Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een origineel bedrijfsgeschenk, kerstpakketten of een workshop thee zetten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit theeën, rechtstreeks van de boer ingekocht. Met onze producten bent u zeker van een geschenk met een uniek verhaal.

Wij kunnen voor u op maat gemaakte kadopaketten samenstellen, op basis van uw budget en wensen.