Ik ben Anca Lap, ondernemer pur sang. Mijn voorliefde voor thee is ontstaan door mijn dochters. Om de week lieten zij mij wel een nieuwe soort thee proeven. Van zwarte thee tot witte thee, alles kwam voorbij. Dankzij hen heb ik geleerd om thee en zijn bijzondere werking te waarderen. Ook heb ik het altijd al belangrijk gevonden om eerlijke producten te kopen, zodat de mensen die het maken de beloning krijgen die zij verdienen.

Sindsdien is er een zaadje gaan groeien. Wat nou als ik mijn passie voor thee kan delen en dit ook nog op een eerlijke manier voor de boeren kan doen? Dit is waar TravellingTea om draait: het verkopen van kwalitatief hoogwaardige losse thee rechtstreeks bij de boer vandaan. Wij verkopen alleen thee van boeren waar arbeiders in gezonde omstandigheden werken met eerlijke arbeidsvoorwaarden. Respect voor zowel de arbeiders als de natuur staan bij onze producten centraal.

Op deze manier krijgt de boer een eerlijke prijs voor zijn/haar thee en kunnen wij genieten van hun buitengewoon lekkere thee. 

Genoeg over mij. Neem een lekker kopje thee, verwen jezelf & start wandering with TravellingTea.